La nostra diferència

Per què Somontano?

Somontano som la solució ideal per garantir la continuïtat de l’empresa, fer una transició suau, ajustada a les seves necessitats i interessos i una transacció de forma ràpida, discreta, amb cura per les persones.

Som els successors ideals per continuar el projecte empresarial.

Transacció ràpida

Els socis de Somontano disposem de la capacitat financera per escometre la inversió proposada ràpidament. A més, disposem d’accés a múltiples inversors espanyols, europeus i estatunidencs que ens permeten obtenir liquiditat per a la transacció i l’expansió posterior del negoci.

Visió A Llarg Termini​

A Somontano estem compromesos amb la sostenibilitat a llarg termini de l’empresa adquirida i amb el llegat creat pels fundadors. 

Busquem una invertir en economia real, fer créixer l’empresa a llarg termini, no especular amb una operació a curt termini. 

Transició adaptada als seus interessos

A Somontano farem la transició més ajustada als seus interessos: nosaltres assumirem la gestió del dia a dia des del primer dia i farem una suau transició del seu coneixement i valors. 

No demanem períodes de permanència molt llargs, ni que es quedi al capdavant de l’empresa. Volem comptar amb el seu coneixement i que vostè tingui temps per gaudir d’altres activitats.

Tracte personal

A Somontano som, primer de tot, persones, que ens preocupem per l’impacte que la venda d’una empresa pot tenir en les persones.

Som professionals i inversors experts en la gestió i adquisició de pimes, coneixem la importància de l’equip, de donar-los confiança i comptem i volem potenciar l’equip existent.