Qui som

Un projecte sòlid

A Somontano Capital tenim solidesa financera i experiència gestionant empreses. Comptem amb el suport de més de 12 empresaris, professionals i inversors particulars i institucionals espanyols, europeus i americans.

Somontano Capital està dirigit per:

Marc Lascorz

Marc Lascorz és el fundador i soci director de Somontano Capital i té ampla experiència en el món dels negocis:

  • Industry development manager a Ricardo Molina (Química) : desenvolupament de mercats africans (Marroc, Algèria, Senegal, Costa d’Ivori) de detergent, cosmètica, tractament d’aigua.
  • Membre de la junta directiva d’AECQ (patronal de comerç químic): restructuració de l’associació i sel·lecció de la nova secretària general.
  • Co-director general a ANGEM Specialities (distribució química): gestió de la tresoreria, desenvolupament de vendes internacionals i negociació de la venda de l’empresa.
  • Enginyer de sistemes d’escriptura a HP (Electrònica): gestió de projectes i desenvolupament de nous sistemes d’impressió.
  • Enginyer d’algorismes a Philips (Electrònica): desenvolupament d’algorismes de compressió d’imatge.

Tota aquesta experiència professional té un gran focus internacional, ja que Marc ha treballat i viscut a Austràlia, França, Xina, Regne Unit.

Marc és Enginyer en Telecomunicacions per la UPC i IMT Atlantique, DEA per la Université de Rennes 1 i MBA per CEIBS, a Shanghai.

Altres socis

Entre la resta de socis que aporten solidesa i fiabilitat a Somontano, comptem amb:

AI Global és una societat global d’inversions.

AI treballa colze a colze amb els seus socis a través de tot el cicle de qualsevol projecte, aportant la seva xarxa internacional d’experts i col•laboradors. AI Management ha realitzat inversions a Europa, Amèrica Llatina i Àfrica i és un dels actors rellevants dins de la inversió en Fons de Cerca.

José Moreno és el Soci Director responsable de l’àrea de capital risc, així com de les inversions de search funds de la firma. José és també Soci Júnior d’ECM Corporate Finance, boutique d’assessorament financer a CFOs i CEOs de PIMEs en planificació financera, aixecament de capital i / o sortida a borsa, així com situacions especials. Anteriorment, José va treballar en diverses startups tecnològiques a Alemanya i Espanya i va començar la seva carrera com a analista de negoci a British American Tobacco (BAT) a Amsterdam.

José és Enginyer en Tecnologies Electròniques pel Tecnològic de Monterrey i té un MBA de l’IESE. José també és graduat del programa CEMS-MIM (Bocconi i HEC Paris).

Liberty Search Ventures és una empresa d’inversió de Nova York, l’objectiu principal de la qual és asociar-se amb gestors de search funds per adquirir i gestionar pimes amb sòlids fonaments i oportunitats de creixement. Aquesta filosofía d’inversió ha empès Liberty cap al model de fons de cerca.

Liberty Search Ventures treballa juntament amb els gestors durant les diferents fases del process de cerca I té una vocació de conseller amb focus en la creació de valor a llarg termini. L’equip de gestió de Liberty Search Ventures aporta més de 50 anys d’experiència en diversitat d’indústries.

Iván ha desenvolupat la seva vida professional al voltant de l’àrea de wealth management, sent un actiu inversor en ventura capital i fons de cerca. Actualment, és vicepresident de JP Morgan Chase a la oficina de Ginebra, on ha desenvolupat la seva carrera els darrers anys.

Iván és llicenciat en ADE per la Universidad de Deusto.

Xavier fou fundador i director general d’ANGEM Specialities, distribuidor d’especialitats químiques per a la industria. Anteriorment, Xavier havia estat director de vendes d’especialitats d’Albright & Wilson per a Iberia. Amb una trajectòria de 40 anys en la industria química, Xavier ha sabut posicionar les seves empreses com a referents en el tractament de metalls i d’aigua.

Xavier és llicenciat en Química per la Universitat de Barcelona i màster en dirección de vendes per EAE.

CABIESA és el vehicle d’inversió de la familia Pardo Martín, liderat per Manuel Pardo Martín, amb suport dels seus germans Asís i Carlos.

Manuel actualment és director de desenvolupament digital a Europa Press i té un MBA a l’IESE . Asís, també MBA a l’IESE, és trader de riscos a BBVA. Carlos és doctor en Enginyeria Mèdica per la Universitat de Harvard i consultor estratègic a la oficina de Nova York de McKinsey.

Inversiones Cabiedes és el vehicle inversor de José i Luis Martín Gutiérrrez de Cabiedes i un dels de major trajectòria en inversión en fons de cerca.

José és fundador i Soci Director de Cabiedes & Partners, societat de capital risc enfocada a inversió en empreses de tecnologia i internet a Espanya. José és també profesor d’Emprenedoria a IESE i membre del consell d’administració d’Europa Press. Anteriorment, José fou Director Executiu de BBVA Asset Management i fundador del hedge fund BBVA & PArtners. També va treballar a l’àrea de trading de Santander.

José és enginyer industrial per l’Universidad Pontificia de Comillas (ICAI), y té un Master en Administració d’Empreses (MBA) del IESE.

William P Egan és un inversor de capital risc estatunidenc. Va fundar i ser soci director d’Alta Communications, una empresa de capital risc I de Marion Equity Partners, una empresa d’inversió, ambdues basades a Boston, Massachussets. Bill també va fundar Burr, Egam Deleage & Co (BEDCO) al 1979 I ha estat inversor en algunes de les empreses d’IT, telecommunications i biotecnologia punteres als EUA. Actualment, Bill és membre del consell d’administració de Fairfield University i co-propietari dels Boston Celtics de la NBA.

Bill té un MBA per la Wharton Business School, de la Universitat de Pennsilvania.

Mark és fundador i soci gerent de Marion Equity Partners. Anteriorment, Mark invertía en capital risc en indústries de tecnología, atenció mèdica, mèdia i serveis comercials a Polaris Venture Partners i a Alta Communications.

Mark és graduat en finances per la Universitat de Fairfield i té un MBA per la Wharton Business School, de la Universitat de Pennsilvania.

Al 2008, Juan Luis fundà Logiscenter, empresa proveïdora d’equips i serveis relacionats amb codi de barres, RFID, control d’accés i punt de venda, amb presència en més de 85 països. Anteriorment, Juan Luis havia tingut posicions de direcció comercial en empreses proveïdores de tecnologies de logística.

Juan Luis és llicenciat en Economia per la Universitat de Sevilla i la Universitat de Paderborn.

Comptem amb el suport de dos family office espanyols, un de Barcelona i un basc, propietat de famílies de llarga trajectòria en el món de l’empresa familiar.